ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2017

Klikoni mbi Qarkun për më shumë rezultate…

harta

Shkoder Kukes Lezhe Diber Durres Tirane Elbasan Fier Berat Korce Gjirokaster Vlore
wdt_ID EMRAT
1 Adelina Rista
2 Albana Vokshi
3 Almira Xhembulla
4 Antoneta Dhima
5 Blerina Gjylameti
6 Dhurata Cupi
7 Edlira Bode
8 Eglantina Gjermeni
9 Elisa Spiropali
10 Elona Gjebrea
EMRAT
Te dhena mbi zgjedhjet Numri Total wdt_ID
Numri total i qëndrave të votimit 5362 1
Numri i votuesve të rregjistruar në listat e votimit 3452324 2
Numri/përqindja e qëndrave te votimit 5360 / 99,96 3
Numri total i votuesve 3452324 4
Numri i femrave që kanë votuar 715439 5
Numri i votave të vlefshme 1582142 6
Numri i votave të pavlefshme 31851 7
Pjesëmarrja e votuesve % 46,77 8
Te dhena mbi zgjedhjet Numri Total

LAJM

Shqipëri: Dekriminalizimi nuk zbatohet në fushatë

Për më shumë:  www.dw.com

Kriza e zgjedhjeve: “Krushqit e ngrirë” të negociatave .
Palët politike që duhet të zgjidhin krizën nuk kanë qenë në gjendje të nisin dialogun dhe vijojnë të bëjnë ftesa në distancë edhe pse pak metra nga njëri-tjetri. Ndërkohë partnerët ndërkombëtarë nuk duken të angazhuar në ndërmjetësim.

Bujar Kapexhiu